Medicina dentara

Medicina dentara

Conceptul modern al medicinei dentare tine cont de nevoile si dorintele pacientului. Acestea sunt in principal dictate de disconfortul actului medical, care trebuie luat in serios si impune o conduita absolut atraumatica. Pentru a reduce stresul si frica de dentist puteti beneficia si de serviciul de inhalosedare.

Acum, in Hunedoara va oferim solutii complete de stomatologie generală, implantologie şi cosmetica dentara, precum si proceduri de estetica faciala, oferind consultaţii detaliate si complete, utilizand cea mai recenta tehnologie stomatologica.
Scopul nostru este de a oferi in Hunedoara cele mai bune servicii stomatologice de cea mai inalta calitate si stabilirea unei relatii de intelegere reciprocă, respect şi încredere. Apreciem ca ati ales cabinetului nostru stomatologic pentru nevoile dvs.

Cel mai de preț lucru este sănătatea dumneavoastra, drept pentru care dispunem de mijloace moderne de dezinfecție și sterilizare: aplicăm mijloace de protecție și folii de unică folosință pe toate accesoriile unitului dentar, dezinfecția este realizată după fiecare pacient.

Acum si in Hunedoara puteti beneficia de cele mai moderne tratamente stomatologice, executate de specialisti, cum sunt:

-implante dentare executate de specialist, cu competenta in implantologie dentara

-tratamente dentare efectuate asistat de microscopul operator

-lucrari protetice din zirconiu si ceramica pe zirconiu

-fatete si coroane dentare din ceramica integrala

ECA_0588

Acum si in Hunedoara puteti beneficia de cele mai moderne tratamente stomatologice, executate de specialisti, cum sunt:

Implante dentare executate de specialist, cu competenta in implantologie.
Lucrari protetice din zirconiu si ceramica pe zirconiu.
Fatete si coroane integrale din ceramica.