Bijuterii dentare

Bijuterii dentare

Una dintre cele mai interesante metode de a pune în evidenţă dinţii frumoşi este aplicarea unei bijuterii dentare, o bucăţică stralucitoare de cristal sau metal preţios ce va adăuga un plus de strălucire zâmbetului dumneavoastră.

COST: 100 – 300 Ron
DURATA TRATAMENT: 30 minute
INDICAŢII: aplicarea bijuteriilor dentare se face doar pe dinţi frumoşi, sănătoşi
CONTRAINDICAŢII: dinţi fisuraţi, plombaţi, cu coroane de acoperire

Cum se aplica bijuteriile?

In trecut aceste bijuterii dentare necesitau interventii agresive asupra suprafetei dintelui, insa astazi tehnica s-a perfectionat. Procedura de aplicare a bijuteriei dentare este foarte simpla si nedureroasa. Dupa efectuarea unei igienizari, medicul va aplica pe dinte un adeziv biocompatibil, apoi va lipi mica bijuterie dentara. In caz ca se dezlipeste poate fi lipita la loc, iar daca o inghititi nu va ingrijorati, va fi eliminata pe cale naturala.Inclusiv acele aplicatii extrem de opulente – Grillz, din aur, argint si / sau diamante, utilizate in special de tinerii adepti ai culturii hip hop, pot fi purtate fara implicatii nocive cunoscute. Acestea pot fi insa si foarte scumpe,in functie de materialul utilizat si daca sunt confectionate personalizat.
Aceste mici bijuterii dentare pot avea forme si culori diverse si au o suprafata iesita in relief (nu mai mult de 1 mm) si una plata – acea care vine aplicata pe dinte. Bijuteria dentara ramane pe dinte de la 8 luni pana la mai multi ani, in functie de fortele exercitate de periaj si masticatie, putand fi indepartata oricand de catre medicul stomatolog.

Cine isi poate aplica bijuterii si cu ce riscuri?

Bijuteriile dentare se recomanda a fi aplicate doar pe dinti sanatosi, iar riscurile sunt practic inexistente.
La noi veti găsi un sortiment bogat de bijuterii dentare, iar în cazul în care nu avem ceva pe stoc vom comanda pentru dumneavoastră în cel mai scurt timp bijuteria preferată.

Acum si in Hunedoara puteti beneficia de cele mai moderne tratamente stomatologice, executate de specialisti, cum sunt:

Implante dentare executate de specialist, cu competenta in implantologie.
Lucrari protetice din zirconiu si ceramica pe zirconiu.
Fatete si coroane integrale din ceramica.