Tehnica dentara

Tehnica dentara

Cel mai important lucru in medicina dentara si in reusita unui tratament protetic este relatia tehnician dentar-medic dentist.

Cu o experienta profesionala de peste 35 de ani si cu o traditie pe piata privata din 1994, laboratorul de tehnica dentara a fost intr-un continuu proces de modernizare si imbunatatire a serviciilor. Astazi aproape toate lucrarile dentare le realizam prin tehnologia CAD-CAM, cel mai important salt tehnologic, care digitalizeaza tehnica dentara, eliminind practic erorile umane.

Rezultatul vizual al oricarei transformari cosmetice dentare este datorat in cea mai mare masura tehnicianului dentar. Pentru a obtine un rezultat estetic optim tehnicianul trebuie sa aiba o viziune clara a ceea ce este artistic posibil si functional corespunzator. Pentru a rezulta o replica frumoasa a unui dinte natural, fiecare element protetic are parte de un design special, unic facut de mana, “o mica opera de arta”. Acest lucru nu poate fi realizat decat de un tehnician talentat si experimentat.

 

Acum si in Hunedoara puteti beneficia de cele mai moderne tratamente stomatologice, executate de specialisti, cum sunt:

Implante dentare executate de specialist, cu competenta in implantologie.
Lucrari protetice din zirconiu si ceramica pe zirconiu.
Fatete si coroane integrale din ceramica.